Luxus kurbad i Sofiebadet

6. september 2016

Sofiebadet 1Giv dig selv eller én du holder af en oplevelse i et af København hyggelige badeanstalter. Måske er du allerede gået på barsel, og så er der ingen undskyldning for lige at tage et par timer ud en eftermiddag og forkæle dig selv i et kurbad. Et af de meget fine og hyggelige badeanstalter i København er Sofiebadet, som er mere en 100 år gammelt. I dag er det renoveret og fredet.

Jeg havde inviteret en veninde med i Sofiebadet, som en fødselsdagsgave på hendes fødselsdag i går. Vi havde 2 timer til at slappe af og bade i de forskellige kar, dampbad og sauna. Vi skulle selvfølgeligt forkæles lidt ekstra nu det var hendes fødselsdag, så jeg havde valgt deres Luxus Kurbad.

Sofiebadets Luxus kurbad indholder foruden adgang til kurbadet, et lille behandlingskit der er sammensat af økologiske produkter. En Spirulina ansigtsmaske, der indeholder tang, ler og urter som fugter, plejer, opstrammer og vitaliserer huden. Sofiebadets klassiske myntesaltscrub, der peeler og renser huden, der efterlades blød og ren. Og afslutningsvis en Argon fugtighedscreme fra Fisher Pure Nature.

Vi havde begge babyhud, da vi var færdige med behandlingerne. Det skal dog lige nævnes, at man skal lade være med at ankomme med nybarberede ben, for så er mynte, salt og eucalyptus ikke det mest afslappende at smøre sig ind i.

Sofiebadet er fredelige og autentiske omgivelser, hvor man lige kan lukke øjnene og slappe af et par timer, eller man kan tage en bog med og læse imens man bliver opløst i et langt karbad.

Fordelen ved Sofiebadet er man ikke bliver ruineret af at forkæle sig selv med lidt alenetid, veninde- eller kærestetid. Find booking, priser og oversigten over deres behandlinger her.

SofiebadetSofiebadet 2 Sofiebadet 3 Sofiebadet 4

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © g r ø n n · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie