Kønsscanning

30. maj 2016

LilleLykke

Jeg havde godt nok sommerfugle i maven, nøj jeg var spændt! Faktisk skulle vi først til misdannelsesscanning i morgen, men da min bedre halvdel er forhindret pga. et bjerg af arbejde, og da jeg ikke kunne flytte min tid, besluttede vi at tage ind på en privatklinik en uge i forvejen. Vi havde nemlig og besluttet, at vi ville kende kønnet. Det viste sig at være en virkelig god idé!

Foruden det havde jeg behov for at høre hjertelyd igen, og få en tommelfinger opad om at alt er som det skal. Men det var en helt vildt overvældende oplevelse at se det lille menneske i en 3D/4D scanning. Man kunne pludseligt se et ansigt, 5 fingre, arme og ben og nå ja, om det var en pige eller en dreng.

Da der løber 2 rødder rundt derhjemme hver anden uge, er det meget svært at forestille sig at det kan blive en pige. Scanningsdamen kom ikke med nogen optakt til, at nu ville hun afsløre det. Efter en rum tid hvor vi havde kigget på arme, ben, fingre, ansigt og hørt hjertelyd, sagde hun: “Ja, her ligger jo den fineste lille pige.” Jeg er nærmest ved at tude bare ved at skrive det. Vi var helt paf begge 2. Det havde vi slet ikke regnet med!

Efter den dag har meget ændret sig. Måske hører jeg faktisk til de der damer nu, der løber rundt og stråler og holder sig på maven. Jeg er vildt glad og lykkelig. Jeg glæder mig sådan til at møde hende. Min lille pige.

Hvis du er interesseret i en kønsscanning før tid eller har brug for lige at se din lille endnu engang inden fødslen så kan de hjælpe lige her

Og nå ja, så har den første meget fine baby webshop har allerede stjålet mine penge

Jellycat Nusseklud And

Loullou Træbidering

Hevea Sut

Loullou Lædersuttesnor

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © g r ø n n · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie