Kjoler med maveplads

27. maj 2016

Mavevenlige kjoler

Det er sommer, og man vil gerne være lidt pæn, også imens man går og bliver tyk. Når man skal ud at spise en aften, eller hvis man skal til fødselsdag, eller kigger på imens de andre drikker drinks. Men jeg er ikke ventetøjtypen, så jeg har måske satset lidt, men også lyttet til en veninde, der forsikrede mig om, at man altså sagtens kan passe sine kjoler et godt stykke hen i graviditeten.. Hun er godt nok én af dem, der trak 10-kilo-kortet, og rendte rundt og lignede en million under hele sine graviditet. Men jeg kan godt lide at være optimistisk…

Jeg har købt 3 kjoler, som man kan vokse lidt i. En til hverdag, en til fødselsdag og en til drinks. Og nej, når jeg er blevet gigant stor og højgravid, så kan jeg nok ikke passe de 2 første, men der er stadig behov for dem hen over sommeren, hvor jeg endnu ikke er højgravid.

Det gode ved den første, den sorte fra Storm & Marie er, at den har knapper fra halsen og ned til taljen. Dvs. den kan bruges bagefter også i ammetiden. Kjolen i midten er fra Libertine Libertine, og god til de der lejligheder, hvor man måske ikke kan tage sort på. Den er firkantet med god plads i og tilpas i længden. Den lille sorte stramme er Stine Goya. Den er helt elastisk, og sidder til, så den kan man vokse i. Jeg kunne nu godt ønske mig en let kimono til at smide over den stramme sorte. Bare for at kamuflere laden en smule.

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © g r ø n n · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie