Efterårskrans med hortensia

15. oktober 2016

hortensia blomsterkrans

Mine små hortensia buske har blomstret hele sommeren, fra det tidligere forår indtil nu. Jeg besluttede at klippe de fine blomsterhoveder af og bruge dem til en blomsterkrans. Det påvirker ikke næste års blomstring, hvis man kun klipper blomsterhovederne af. Derudover egner blomsterne sig til tørring.

Hvis man vil være sikker på at bevare de fine farver i blomsterne ved tørring, skal man først sætte blomsterhovederne i vand. Lad blomsterne står i vandet indtil de er tørrede. Herefter kan de bruges til dekoration.

Jeg var lige hurtig nok her, og har bundet en krans af friske blomster. Så må jeg se, hvordan farverne arter sig og hvor længe den holder.

Jeg har brugt en tyk ståltråd som ring, og en grøn tynd ståltråd til at binde stilkene fast med.

hortensia

hortensia blomsterkrans

hortensiakrans

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © g r ø n n · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie