De onde strækmærker

26. maj 2016

StrækmærkerDet var ikke en fornøjelse at opdage de første strækmærker. Måske var de der i forvejen, ihvertfald har jeg bildt mig selv ind, at de er nye, og måske skældt både mig selv og min kæreste lidt ud over det. Hvad han ikke altsammen skal stå model til..

Selvfølgelig vil man gerne undgå at få strækmærker og disse 4 produkter bor i mit toiletskab. Jeg skifter lidt imellem dem alt efter humør, og synes det er enormt lækkert at smøre sig ind i olie. Særligt Weleda’s Stretch Mark Massage Oil har en skøn duft, og så tørrer den forholdsvis hurtigt. De dage hvor det er varmt, eller hvis det skal gå lidt hurtigt, bruger jeg mest Matas Mor & Barn Creme. Den er fed, men tørrer meget hurtigt, og fedter ikke mit tøj til. Juhldal 100 % abrikosolie bruger jeg mest som øjenmakeupfjerner. Kom den på en let våd vatrondel, og så fjerner den hurtigt og nemt al mascara og øjenmakeup. Tør efter med en våd vatrondel, hvis du føler dig fedtet ind. SARD 100 % ren øko araganolie fungere både til krop og hår, hvilket jo er en win win. Hvis jeg ikke lige er i humør til Weleda’s olie med duft, tyer jeg til denne.

Alle 4 er fri for parabener og anden kemi.

Hvilke anbefaler I?

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © g r ø n n · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie