Forandringer

26. maj 2016

gravid 5 uger

Av Av! Så meget at jeg måtte ud og investere i nogle elastiske mikrofiber bh’er uden bøjle særligt til om natten. Det gjorde faktisk ondt hver gang jeg vendte mig i sengen.

missya seemless bra

Den sømløse Lucia bh-top fra Missya uden fyld, bøjle eller lukning, har været en sand følgesvend 24/7 de første måneder.

Brystspændinger var én ting, men den der lille forhøjning af oppustethed man kan få i dagene op til sin menstruation, den forsvandt altså ikke igen. Derudover skulle jeg pludseligt op hver nat og tisse. Nogle nætter flere gange.

Wow, der sker meget, på meget kort tid.. Jeg har helt klart trukket mega-hormon-bombe-gravid-kortet. Der skulle pludseligt heller ikke meget til, før jeg blev meget ked af det. Jeg blev meget let rørstrømsk og overvældet af småting. Mere nærtagende end ellers og mere irritabel overfor mine omgivelser.

Jeg savnede mig gamle jeg. Både som kæreste og i mit eget selskab.

 

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © g r ø n n · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie