6 apps til graviditet og barsel

30. august 2016

Gravid apps

Jeg har allerede en stak apps, som jeg bruger dagligt i forbindelse med min graviditet. Derudover har jeg fået anbefalet nogle til barsel og babys udvikling, som jeg har kigget nærmere på, og glæder mig til at bruge yderligere, når lillepigen er her. Jeg har samlet 6 apps i det følgende. 3 til graviditeten og 3 til barsel og livet med baby.

gravid app

Kemiluppen – Forbrugerrådet Tænk har udviklet en app, der gør det muligt at tjekke dine produkter for problematiske kemiske stoffer. Deres database indenfor kosmetik og plejeprodukter udvikles og opdateres konstant i takt med at de tester og vurderer produkter hver dag. Du kan både finde svar og vurderinger på babypleje, teatersminke, solbeskyttelse, sæbe og shampoo til barberskum, hårprodukter og kosmetik. En nyttig app når du er gravid og vil begrænse omfanget af kemiske stoffer, men også når du er på udkig efter produkter til baby.

Gravid – Dag for Dag Med denne app har jeg fulgt min krop og babys udvikling på dagligt og ugentligt basis. Den kommer med rigtig mange dybdegående informationer om både kost, krop og baby, og matcher mere eller mindre det man selv oplever. Den er overskuelig og nem at navigere i.

Gravid – mens du venter – er udviklet af Komiteen for Sundhedsoplysning, og minder indholdsmæssigt meget om den førnævnte app Gravid – dag for dag. Den indholder dog noget mere information end den anden. Der er både en fane med videoguides om forskellige øvelser og fødestillinger, en fane om udstyr og hospitalstasken. Desuden information om amning, tanker, fødsel, efter fødsel, krop og uro, undersøgelser og sundhed.

barsel app

Baby Ears – en nyfødt græder ikke bare, den kommunikere forskelligt hver gang det græder. Baby Ears hjælper med at afkode babyen gråd, og gør det mere klart om babyen er træt, sulten, har ondt i maven, skal bøvse eller noget helt femte. En vennepar anbefalede appen efter at have brugt den på deres nyfødte. De havde erfaret at appen ramte plet 8 ud af 10 gange, og at det havde være en hjælp særligt i starten, hvor man endnu ikke kender babys signaler og kommunikation så godt.

Vidunderlige uger – er baseret på den internationale bestseller Vidunderlige Uger. I denne bog er det beskrevet, hvordan dit barn gennemgår forandringer i hjernen på bestemte alderstrin, hvorved barnet pludselig forstår og evner en hel masse nye ting. Der åbner sig så at sige en helt ny verden for barnet. Den nye verden kan være temmelig skræmmende til at begynde med. Netop derfor vil du opleve, at barnet i disse perioder bliver mere omklamrende, grædende og humørsvingende samt sover og spiser mindre. Når du ved, hvad der foregår inde i dit barns lille hoved, kan du hjælpe det med at blive bedre til at håndtere det mentale udviklingsspring. Programmet Vidunderlige uger™ fortæller dig:
– hvornår dit barn gennemgår et mentalt udviklingsspring
– hvad dit barn forstår og lærer af nye ting efter dette spring
– hvad dit barn vil kunne, når det har taget springet
– hvad du kan gøre for at hjælpe dit barn.

Børn i Byen – Hvad gør du, når du står med et skrigende barn, der bare VIL på legeplads? Ikke aner, hvad du skal lave med ungerne i weekenden? Eller forgæves leder efter en børnevenlig café, hvor de OGSÅ serverer god kaffe? Med børn i byen App’en får du adgang til alt, hvad København og Aarhus har at byde på, for børnefamilier – lige dér, hvor du står nu og her.

Børn i byen er en brugerdrevet onlineguide til byen i børnehøjde. Det er brugerne selv, der anmelder og fordeler stjerner til byens legepladser, børneteatre, børnevenlige caféer, butikker, museer, spisesteder, cafeer, parker og alle de andre sjove ting, du og dine børn kan lave i København og Aarhus.

Børn i byen App’en indeholder:
– Kalender med alle events for børnefamilier
– Alle de bedste steder for børnefamilier
– Nem adgang til at se alle Børn i byen klubbens tilbud
– Populære top 5-lister med det allerbedste fra Børn i byens website
– Forhåndsvalg af by: København og Aarhus, så app’en altid starter op i den valgte by

 

 

Har du nogle anbefalinger til apps indenfor graviditet, baby og barsel så må du meget gerne skrive dem i kommentarfeltet 🙂

 

1 comment

Leave a Comment

All rights reserved © g r ø n n · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie